Passa tiden tillsammans

0 0
Read Time:50 Second

Jag gillar verkligen när man inte behöver skilja på man och kvinna… iallafall när det gäller klockor :-). Jag är ju klockoman, väskoman, skooman, shopaholic… jag kärt barn har många namn. Men jag kan ju inte byta skor med det motsatta könet men däremot så ”lånar” jag gärna dom lite större klockorna. Det senaste inköpet när det gäller klockor kommer från Fogelberg Watches, en klocka som man verkligen kan låna av varandra. En klocka av kirurgiskt rostfritt stål och plätteringen är extra tålig för repor, vilket är bra för min del som oftast har armband tillsammans med klockan. Safirglaset är också reptåligt ska jag väl nämna… Dessutom är urverket av hög kvalité. Vad mer kan man önska sig :-). Om jag får säga det själv tycker jag den är skitsnygg!!

IMG_8341

IMG_8343

IMG_8344

IMG_8346

Även en bra födelsedags eller studentpresent, ett minne att ta med sig.  I samarbete med Fogelberg Watches får ni 15 % rabatt på alla klockor t.o.m den 31/6 -17 när ni använder koden ”vitaestilo” i kassan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Passa tiden tillsammans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »