Ge glans åt blombladen

0 0
Read Time:27 Second

bladglans

Godmorgon raringar!

Har ni haft en bra helg? Själv är jag ju inte så självgående 🙂 men jag överlever. Tänkte att jag skulle titta in och ge er ett litet grönt tips. Nämligen bladglans till era blommor. Ni kanske redan använder det?
Jag har inte använt det tidigare, sprang på det när jag var in i en blomsteraffär i Simrishamn och såg när hon i affären sprutade på det på dom gröna bladen, vilken förvandling! Dessutom håller det dammet bort bättre från att sätta sig på bladen…

bladglans 2

bladglans 1

Önskar er en fin måndag!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »