Vad händer på helgerna?

0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Vad händer på helgerna?
Ja vad händer på helgerna egentligen?
Jag har alltid fullt upp, vare sig det är vardag eller helg.
Varannan helg jobbar jag dessutom (frivilligt) så dom helgerna försvinner ju i ett nafs.
Annars tycker jag det är ganska mysigt att göra små utflykter, ligga i solen med en bra bok om vädret tillåter eller gå och små fixa lite ute på altanerna.

Är det riktigt fint väder så vill jag helst inte göra så mycket mer än att bara ligga i solen och ta det lugnt.
Jag äter gärna nåt gott, och då något vi kan lägga på grillen.
Sen har vi fördelen idag (om det nu är någon fördel) att våra barn är vuxna och utflugna så vi gör ju lite som vi vill, vi gör det som faller sig, vi har inte nån att ta hänsyn till på det sättet.
Däremot så önskade jag naturligtvis att mina barn bodde närmare än vad dom gör, så vi kunde umgås lite mer spontant. Men vi gör det bästa av situationen och ses ganska ofta ändå och pratar i telefon med varandra nästan varje dag.

I helgen som var var det en jobbhelg för mig och dom helgerna hinner jag inte så mycket mer än att jobba och träna, men att få det där lilla myset är ändå väldigt viktigt för mig 🙂
Nu är det ju lite speciellt under den tid som har varit med pandemin. För normalt reser jag mer än vad jag gjort nu och åker gärna och bor på hotell på helgerna ibland, både i Stockholm och i andra städer.
Som nu till helgen ska vi bo på hotel här i Stockholm, det ser jag verkligen fram emot 🙂

Så i stort sett ser mina helger ut som så att jag tränar, gör något kul med nära och kära, äter gott, åker gärna och tar en fika, lunch eller middag någonstans. Städar och plockar lite grann. När kvällen kommer kryper jag gärna upp i soffan och tittar på någon bra serie eller en film.
Jag är i och för sig väldigt effektiv och energisk men jag lever ett väldigt enkelt liv 🙂

Vad gör ni helst när ni är ledig?

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Vad händer på helgerna?

  1. Åh den här tiden på året vill jag göra så mycket! Jag gillar nog mest att vara hemma och inte ha så mycket bestämt. Greja hemma den här tiden på året är en lisa för själen, men vill gärna hinna med sitt spela golf, cykla och göra utflykter med i närområdet. Det går inte ihop sig 😀. Barnen mina träffar jag hyfsat ofta, min dotter som bor i Sthlm kommer hem då o då – (det är stor skillnad efter hennes 7 år i usa) och min son bor numera i Västerås med sin tjej, vi ses hyggligt ofta och man får bli den där fåniga mamman en stund 😀. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »