0 0
Read Time:2 Minute, 13 Second
Bara att fortsätta njuta…

Så himla vackert!
Godmorgon söndag!

Och det är dessutom den sista söndagen för augusti. Men visst är det härligt! Vilken sommar vi har haft! Man kan fortfarande gå barbent och utan jacka på dagarna, jag bara njuter, för det är nästan så man räknar timmarna nu 😉
Har ni haft en fin helg vänner? Här har det varit fullt upp, BLOPPISEN pågår ju för fullt, dessutom har den uppdaterats med bla några Primeboots

Så skynda Er in och fynda
Har även pluggat en del och kommit en bra bit på väg när det gäller mitt examensarbete. Har suttit och skrivit strategiplaner, mål, visioner, affärsideér och vette gudarna allt, nu har jag bara lite kundbearbetning kvar innan allt ska sammanställas och en power point presentation slutligen skall göras, ja, jag har nog några dagars jobb kvar, men jag tycker sånt här är jätteroligt 😉
I fredags kom ju skatten, som jag väntat! Han är ju det bästa jag har (och storebror förstås), har haft en mysig helg tillsamman, blir ju lite trångt här i min lilla Casa, men finns det hjärterum…
Brukar man inte säga att ”barn” är söta när dom sover 😉
Varför bryta trenden?

Vart tror ni att han är?
I en provhytt naturligtvis! Den här gången var det ett par nya jeans som stod på önskelistan, det blev ett par ybersnygga Lee jeans, sen hade han fått en skjorta från Abercrombie nu när jag var i London, å så fin han blev i det tillsamman, men han ville inte vara modell den här gången, kan bara tipsa er om ett par mellanmörka jeans och en grövre rutig skjorta i blått/vitt till era respektive 😉
Vi tog oss en härlig (men kort) promenad ner till centrum, jag har ju bara 4 min till shopping gallerian där jag bor, jag har tyvärr väldigt ont i ryggen just nu så jag försöker gå så lite som möjligt, ska försöka mig på en cykeltur idag istället tänkte jag…
Iklädd detta, på väg ner till shoppingen…

Tröjan är ett nytt fynd från Tullhusets webbshop
den hittar ni här tänkte jag skriva, men nu när jag gick in och skulle hjälpa Er att länka till den så var den redan slut 🙁
Nu ska jag sätta mig och läsa lite inrednings magazin som jag fick med mig från flygplats loungen när jag for hem i från London, sen får jag vackert åka iväg för kvällen för ungdomarna vill ha lite ”egen tid”
Och glöm du inte bort bloppisen 😉
Hoppas ni får en riktigt skön söndag!
KRAM
Ps! För Er som köpt kläder på bloppisen ligger allt packat och klart för leverans 😉 Ds!Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »