0 0
Read Time:39 Second

treet

Reafynd! Ni tröttnar väl snart på mina reatips 😉 men jag fortsätter tills ni skriker och säger stopp! Nu har jag gjort ett ”klipp” på ZARA så här i slutet på rean, ett riktigt reafynd, en gul liten väska som kommer bli snygg till våren och sommaren, ja även nu, en väska som lyser upp outfiten lite grann… det blir ju väldigt mycket gult till våren, jag är ingen gul människa men jag kan sträcka mig till att ha en väska på axeln. Förutom väskan så blev det nya snygga lack från treat som jag hittade hos Plain Vanilla. Ett i beige och ett i blått, så snygga!

zara

treet

treet 1

plain vanilla

Färgerna på nagellacken från treat heter Delicious och shimmery stars och ni hittar dom Här och Här.

Det var allt från mig!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

10 thoughts on “Reafynd!

  1. Hej, hittade dig i dag 🙂 Kollade igenom rätt många outfits… och jag gillar din stil 🙂 och inte bara det.. Dina glasögon är skitsnygga!!! Vad är det för märke?

    1. Hej Eva!
      Välkommen till mig 🙂
      Jag har precis bytt glasögon men båda bågarna är Gucci och kommer från Synsam.
      Kram
      Helen

  2. Hej, jag tröttnar aldrig på reafynd, jättecool väska. Jag är inte heller gul men en tisha följde med mig hem från rean i helgen!

    Vet du vad, förra veckan så hade jag jättestrul med bloggen och höll på att trixa vid datorn med alla möjliga och omöjliga saker. Och då via en sökning på mitt bloggnamn så hamnade jag hos dig att jag vunnit en tävling. och det var i MAJ! Herregud så slarvigt av mig. F Ö R L Å T! Jag missade det helt och detta skriver jag absolut inte för att jag tror jag ska kunna lägga vantarna på en vinst typ 100 år senare utan bara för att be om ursäkt att jag missade att följa upp mitt tävlande.

    Kram Jenny

  3. Tackar , synsam kommer att få ett besök av mig 🙂
    Verkligen kul med någon i min egen ålder som visar outfits. Ja det kanske finns många men jag har inte hittat dem iaf.. gillar verkligen blandningen av tokdyrt och tokbilligt. Min sambo kan undra varför jag kan bli ledsen för att min snygga tisha från Lindex gått sönder – köp en ny tycker han. Bah! den var ju så bra bara , däremot kan jag gladeligen slänga ngt betydligt dyrare bara för att nånting ”inte stämde” bara. Långt detta blev – trevlig kväll 🙂

    1. Bara roligt att det blir långt Eva, jag uppskattar mycket att mina läsare kommenterar och skriver sina tankar och ideér.

      Stort tack för det!

      Kram
      Helen

  4. Kul med reafynd oxå, gillar din stil!
    Undrar vad det är för modellnummer på dina snygga glasögon? Hittar inte dem hos Synsam!
    ha en skön helg!

    1. Tack Eva! Dom gamla vet jag inte för där är numret utnött, dom nya är med äkta guld på sidorna. Om du går in till en butik kan dom säkert hjälpa dig.

      Kram
      Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »