Julklappsåtervinning 1

Julklappsåtervinning!
Fick du någonting i julklapp som du inte blev riktigt nöjd med? Någonting som du kommer att lägga i lådan eller hänga i garderoben som du aldrig kommer att använda? Då har jag ett förslag till ER! Lämna det för julklappsåtervinning!
Alla har inte råd att köpa julklappar, samtidigt är vi många som får väldigt mycket julklappar. Det kan vara allt från flera par fina stickade raggsockor till dubbla brödrostar eller en bok du redan har. Nu kan du göra en god välgärning genom att göra någon annan glad. Skänk dina oönskade julklappar till julklappsåtervinningen.

Här i Stockholm kan ni lämna julklapparna på
Meborgarplatsen
9 januari 2016
Kl: 12-15

Så levererar sedan UPS julklapparna till Stockholms Stadsmission!

Bidra till att göra någon glad, det skall jag göra!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Julklappsåtervinning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *