0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Happy New Year!
Nyårsafton 2015, nyårsafton innebär för många god mat, festlig stämning, trevligt sällskap, bubblande drycker och något extra fint att ha på sig. Själv vet jag egentligen inte vad jag hade för planer för nyår, det blev inte riktigt som jag tänkt mig om jag säger så, men det blev bra till slut ändå. Även jag fick njuta av fantastiskt god mat, trevligt sällskap, bubbel i glaset och den där ”Lilla svarta”. Blev enormt bortskämd och omhändertagen, precis vad jag behövde så här på årets sista dag. Nu lämnar jag med glädje 2015 bakom mig och hoppas på att 2016 blir mitt år, ett år med fokus på vad jag vill och vad som är viktigt för mig, ett år då jag skall hitta mig själv igen. Går in i 2016 med öppna armar och sinnen och sist men inte minst med spänning. Vad kommer att hända? Vad kommer att ske? Hur mycket kommer jag att kunna påverka själv? Ja… den som lever får se 🙂

Och så här såg det ut på årets sista dag….

dagens outfit 3

happy new year

happy new year 1

happy new year 9

happy new year 6

happy new year 3

happy new year 2
Och självklart den goda Baileys Winter Treat till tolvslaget… Missade ni receptet så hittar ni det HÄR

Hoppas ni hade en fin nyårsafton och att ni får ett fint 2016

Allt gott till Er kära följare och jag hoppas att ni fortsätter att följa mig under året som kommer…

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Lyckligt nytt år

  1. Du avslutade året med stil………
    Guldbesticken……var har du köpt dom? Åhléns är så guldiga och Lagerhaus mer matta…
    Kram L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »