0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Ellos

Ellos har allt! Nu har jag till och med knappat hem en maskin som skall hjälpa mig att ta bort änglarnas tofflor. Ni vet väl vad änglarnas tofflor är? Ja, just det, det är dammråttorna som ligger under sängen eller hoppar runt i hörnen. Det låter väldigt sött med änglarnas tofflor men om man använder ordet dammråttor istället så är det inte så sött längre :-). Jag är nog ganska perfektionistisk av mig, tycker inte om att ha stökigt runtomkring mig, lämnar ingen disk framme och dom där tofflorna i hörnen lyser som tur är oftast med sin frånvaro, kanske mycket för att jag har städerska också, men hon kommer bara varannan vecka så lite då och då behöver jag själv ta fram dammsugaren och dammsuga upp lite framför diskbänken och under köksbordet. Men då är jag så bekväm så jag ”orkar” inte ta fram den stora dammsugaren så jag har en sån här praktiskt sak som hänger på väggen, en sån här dammsugare som är 2 i 1, dels så att man kan dammsuga med skaftet eller ta bort skaften och dammsuga med en liten mindre dammsugare. Ja ni förstår säkert hur jag menar :-). Hursom så har jag haft en sån dammsugare under några år, dom har ju inte lika lång hållbarhet som en vanlig dammsugare, så nu har den jag haft några år gett upp så nu har jag köpt en ny, en riktig racermaskin, så nu behöver jag inte vara orolig över att änglarnas tofflor gömmer sig under sängen när jag skall gå och sova 🙂

ellos 1

Ellos 2

Ellos 3

Snygg är den också 🙂 Ni hittar den Här

Dessutom har ni 40 % rabatt på dyraste varan t.o.m den 22 maj. Detta gäller nybeställning över 200 kr (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, hemtextil, inomhusbeslysning, tapeter och mattor på Ellos
(kan inte kombineras med andra erbjudanen, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris”.

Nej, nu skall jag ge mig ut på toffeljakt 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.